Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59518
Title: Определение ароматических кислот в виноградных винах с использованием твердофазной люминесцентной спектроскопии
Authors: Бельтюкова, С. В.
Ливенцова, Е. О
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Бельтюкова С. В., Ливенцова Е. О. Определение ароматических кислот в виноградных винах с использованием твердофазной люминесцентной спектроскопии. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 217-219.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59518
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-219.pdf113.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.