Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 15 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Актуальні проблеми технології галузіЯнчева, Марина Олександрівна; Желєва, Тетяна Сергіївна
2018Харчові технології. Ч. 2.Камсуліна, Наталія Валеріївна; Желєва, Тетяна Сергіївна
2017Харчові технологіїКамсуліна, Наталія Валеріївна; Желєва, Тетяна Сергіївна
2018Основи технології галузі. Розділ 3Касабова, Катерина Рубенівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Степанькова, Галина В'ячеславівна; Шматченко, Наталя Василівна
2018Основи технології галузі. Розділ 4.Ботштейн, Белла Борисівна; Хаустова, Тетяна Миколаївна
2014Методи контролю продукції в галузі. Частина 1. Фізичні методи дослідження продовольчої сировини і харчової продукції для студентів напряму підготовки: 6.051701  «Харчові технології та інженерія» піднапрямку «Технологія харчування».Воронцова, Жанна Вадимівна; Пак, Андрій Олегович; Павлюк, Ігор Миколайович
2011Харчова хіміяЄвлаш, Вікторія Владленівна; Пестіна, Ганна Олександрівна; Отрошко, Наталія Олександрівна; Горальчук, Андрій Богданович
2013Хімічні основи харчових технологій. Аналітична хімія. Модуль "Кислотно-основні рівноваги, їх використання в аналітичній хімії"Добровольська, Олена Владиславівна; Антонов, Олексій Валентинович
2013Хімія харчових речовинЄвлаш, Вікторія Владленівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Мурликіна, Наталя Віталіївна; Отрошко, Наталія Олександрівна
2013Харчова хіміяЕвлаш, Вікторія Владленівна; Отрошко, Наталія Олександрівна; Мурликіна, Наталя Віталіївна; Пілюгіна, Інна Сергіївна