Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23554
Title: Хімія харчових речовин
Authors: Євлаш, Вікторія Владленівна
Пілюгіна, Інна Сергіївна
Мурликіна, Наталя Віталіївна
Отрошко, Наталія Олександрівна
Keywords: харчова хімія;харчові технології;харчова інженерія;контрольні роботи
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Хімія харчових речовин: метод. вказів. для самостійної підгототовки та виконання контрольних робіт для студентів, що навчаються за напрямом 6.051701 "Харчові технології та інженерія" піднапрямом " Техїнологія харчування"; уклад.: В. В. Євлаш, І. С. Пілюгіна, Н. В. Мурликіна, Н. О. Оторошко; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2013. 64 с.
Abstract: Дисципліна "Хімія харчових речовин" є однією з найважливіших складових інтегрованої нормативної дисципліни "Харчова хімія", яка входить до циклу математичної та природничо-наукової підготовки майбутніх фахівців з харчових технологій та інженерії. Дисципліна "Хімія харчових речовин" з'єднує фундаментальні навчальні дисципліни зі спеціальними. Вивчення дисципліни здійснюється шляхом засвоєння лекційного матеріалу, виконання лабор. робот, самостійного опрацювання інформаційних джерел, виконання індивід. роботи. Увагу студентів спрямовано на ознайомлення з будовою, фізико-хімічними властивостями основних харчових речовин, закономірностями їх перетворень під впливом різних чинників, методами їх виділення та дослідження.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23554
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_KHKhr_2013.pdf933.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.