Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5042
Title: | Харчові технології. Ч. 2. |
Authors: | Камсуліна, Наталія Валеріївна Желєва, Тетяна Сергіївна |
Keywords: | олія;жири;технологічні процеси;харчові технології;молочна сировина;контроль якості |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Камсуліна Н. В., Желєва Т. С. Харчові технології. Ч. 2: методичні вказівки до лабораторних занять та самостійної роботи для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 „Харчові технології” (освітня програма „Технології харчових продуктів тваринного походження”) ступеня вищої освіти бакалавр; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків; ХДУХТ, 2018. 71 с. |
Abstract: | Мета практичних та лабораторних занять полягає в набутті необхідних знань, вмінь та навичок з аналізу, характеристики та проведення технологічних розрахунків технологій харчової продукції, визначенні проблемних елементів технологічних систем та дослідження можливих шляхів їх удосконалення, а також визначення основних показників якості основних груп харчових продуктів. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5042 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2018_2_pos 23.pdf | 16.05 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.