Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5042
Title: Харчові технології. Ч. 2.
Authors: Камсуліна, Наталія Валеріївна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Keywords: олія;жири;технологічні процеси;харчові технології;молочна сировина;контроль якості
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Камсуліна Н. В., Желєва Т. С. Харчові технології. Ч. 2: методичні вказівки до лабораторних занять та самостійної роботи для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 „Харчові технології” (освітня програма „Технології харчових продуктів тваринного походження”) ступеня вищої освіти бакалавр; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків; ХДУХТ, 2018. 71 с.
Abstract: Мета практичних та лабораторних занять полягає в набутті необхідних знань, вмінь та навичок з аналізу, характеристики та проведення технологічних розрахунків технологій харчової продукції, визначенні проблемних елементів технологічних систем та дослідження можливих шляхів їх удосконалення, а також визначення основних показників якості основних груп харчових продуктів.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5042
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2018_2_pos 23.pdf16.05 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.