Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22689
Title: Методи контролю продукції в галузі. Частина 1. Фізичні методи дослідження продовольчої сировини і харчової продукції для студентів напряму підготовки: 6.051701  «Харчові технології та інженерія» піднапрямку «Технологія харчування».
Authors: Воронцова, Жанна Вадимівна
Пак, Андрій Олегович
Павлюк, Ігор Миколайович
Keywords: харчова сировина;методи дослідження;фізико-хімічні методи;харчові технології;технологія харчування;лабораторні роботи
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Воронцова Ж. В., Пак А. О., Пак І. М. Методи контролю продукції в галузі. Частина 1.Фізичні методи дослідження продовольчої сировини і харчової продукції для студентів напряму підготовки: 6.051701 ? "Харчові технології та інженерія" піднапрямку "Технологія харчування": методичні вказівки до виконання лабораторного практикуму; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2014. 52 с.
Abstract: Методичні вказівки до виконання лабораторного практикуму з дисципліни «Методи контролю продукції в галузі» призначені для студентів, які навчаються за напрямом підготовки 6.051701 – «Харчові технології та інженерія» піднапрямку «Технологія харчування». Виконання лабораторних робіт є обов’язковою складовою навчального процесу з цієї дисципліни. Лабораторний практикум необхідний студентам для опанування сучасними фізико-хімічними методами дослідження, які застосовуються під час аналізу продовольчої сировини і харчової продукції, для набуття студентами навичок та вмінь працювати з лабораторним устаткуванням.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22689
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2014_MKPH_Lab_ praktykum.pdf1.63 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.