Skip navigation
logo sbtu repo
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
русский
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
01. Науково-методична діяльність співробітників ДБТУ
Навчальні видання
Методичні вказівки
запит
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 1436.
назад
1
2
3
4
...
144
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2022
Методологія та організація наукових досліджень
упоряд. Орел, В. М.
;
упоряд. Майборода, М. М.
2022
Методичні вказівки для підготовки та захисту кваліфікаційної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
упоряд. Гуторова, О.О.
;
упоряд. Безгінова, Л. І.
;
упоряд. Сагачко, Ю. М.
;
упоряд. Чуйко, Н. В.
2017
Спецкурс. Органічні речовини сировини та харчових продуктів
уклад. Мурликіна, Наталя Віталіївна
;
уклад. Кузнецова, Тетяна Олегівна
2017
Харчова хімія. Розділ 1. Основи загальної та неорганічної хімії харчових систем
уклад. Аксьонова, Олена Федорівна
;
уклад. Мурликіна, Наталя Віталіївна
2017
Хімія та методи дослідження сировини та матеріалів
уклад. Отрошко, Наталія Олександрівна
;
уклад. Пілюгіна, Інна Сергіївна
2017
Харчова хімія. Розділ 1. Основи загальної хімії та хімічного аналізу харчових систем
уклад. Добровольська, Олена Владиславівна
2017
Харчова хімія. Розділ 1. Частина 2. Основи хімічного аналізу харчових систем
уклад. Добровольська, Олена Владиславівна
2019
Інноваційні технології дієтичних харчових продуктів
уклад. Серік, Максим Леонідович
;
уклад. Мурликіна, Наталя Віталіївна
;
уклад. Добровольська, Олена Владиславівна
;
уклад. Пілюгіна, Інна Сергіївна
2019
Нутриціологія та харчова безпека
уклад. Павлоцька, Лариса Федорівна
;
уклад. Аксьонова, Олена Федорівна
;
уклад. Скуріхіна, Людмила Андрониківна
2018
Харчова хімія.
уклад. Добровольська, Олена Владиславівна
;
уклад. Самойленко, Сергій Олексійович
Перегляд
Автор
68
Богомолов, О. В.
67
Гурський, П. В.
56
Іващенко, С. Г.
41
Денисенко, С. А.
37
Косуліна, Наталія Геннадіївна
37
Савченко, Олександр Анатолійович
35
Пазій, Володимир Григорович
35
Ткачова, Світлана Сергіївна
27
Трунова, Ірина Михайлівна
25
Головко, Микола Павлович
.
далі >
Тема
29
самостійна робота
26
методичні вказівки
24
менеджмент
19
митна справа
19
фізичне виховання
16
харчові технології
15
експертиза
15
зовнішньоекономічна діяльність
15
товари
15
товарознавство
.
далі >
за датою випуску
920
2020 - 2024
495
2010 - 2019
21
2000 - 2009
Has File(s)
1436
true