Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 1436.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Методологія та організація наукових дослідженьупоряд. Орел, В. М.; упоряд. Майборода, М. М.
2022Методичні вказівки для підготовки та захисту кваліфікаційної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освітиупоряд. Гуторова, О.О.; упоряд. Безгінова, Л. І.; упоряд. Сагачко, Ю. М.; упоряд. Чуйко, Н. В.
2017Спецкурс. Органічні речовини сировини та харчових продуктівуклад. Мурликіна, Наталя Віталіївна; уклад. Кузнецова, Тетяна Олегівна
2017Харчова хімія. Розділ 1. Основи загальної та неорганічної хімії харчових системуклад. Аксьонова, Олена Федорівна; уклад. Мурликіна, Наталя Віталіївна
2017Хімія та методи дослідження сировини та матеріалівуклад. Отрошко, Наталія Олександрівна; уклад. Пілюгіна, Інна Сергіївна
2017Харчова хімія. Розділ 1. Основи загальної хімії та хімічного аналізу харчових системуклад. Добровольська, Олена Владиславівна
2017Харчова хімія. Розділ 1. Частина 2. Основи хімічного аналізу харчових системуклад. Добровольська, Олена Владиславівна
2019Інноваційні технології дієтичних харчових продуктівуклад. Серік, Максим Леонідович; уклад. Мурликіна, Наталя Віталіївна; уклад. Добровольська, Олена Владиславівна; уклад. Пілюгіна, Інна Сергіївна
2019Нутриціологія та харчова безпекауклад. Павлоцька, Лариса Федорівна; уклад. Аксьонова, Олена Федорівна; уклад. Скуріхіна, Людмила Андрониківна
2018Харчова хімія.уклад. Добровольська, Олена Владиславівна; уклад. Самойленко, Сергій Олексійович