Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23542
Title: | Харчова хімія |
Authors: | Євлаш, Вікторія Владленівна Пестіна, Ганна Олександрівна Отрошко, Наталія Олександрівна Горальчук, Андрій Богданович |
Keywords: | харчова хімія;харчові технології;харчова інженерія;лабораторні роботи |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Харчова хімія: методичні вказівки для виконання лабораторних робіт студентами напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" піднапрям "Харчова інженерія"; уклад.: В. В. Євлаш, Г. О. Пестіна, Н. О. Отрошко, А. Б. Горальчук; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2011. 44 с. |
Abstract: | Розглянуто хімічний склад харчових систем. Методичні вказівки включають сім основних тем теоретичного курсу: білки, ліпіди, вуглеводи, фенольні сполуки, харчові кислоти, вода та мінеральні речовини, вітаміни. Лабораторні роботи за цими темами включають методики, які традиційно використовуються для аналізу продуктів харчування, а також нові методики, удосконалені на кафедрі загальної та харчової хімії. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23542 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_khimii_lab_2011.pdf | 574.18 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.