Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5043
Title: Харчові технології
Authors: Камсуліна, Наталія Валеріївна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Keywords: харчові технології;технологія харчових продуктів;курсова робота
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Камсуліна Н. В., Желєва Т. С. Харчові технології: методичні вказівки до виконання курсового проекту для студентів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 "Харчові технології"(спеціалізація "Технології харчових продуктів тваринного походження"); Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017. 23 с.
Abstract: Запропоновані методичні вказівки призначені допомогти студентам у виконанні курсового проекту. Метою курсвого проекту є набуття студентами необхідних навичок в аналізі, розробці та розвитку технологічних систем виробництва харчових продуктів, оцінка ефективності існуючих технологій.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5043
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_KP_17.pdf17.51 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.