Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23552
Title: Хімічні основи харчових технологій. Аналітична хімія. Модуль "Кислотно-основні рівноваги, їх використання в аналітичній хімії"
Authors: Добровольська, Олена Владиславівна
Антонов, Олексій Валентинович
Keywords: аналітична хімія;харчові технології;харчова інженерія;контрольні роботи;електронні таблиці;Excel
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Хімічні основи харчових технологій. Аналітична хімія. Модуль "Кислотно-основні рівноваги, їх використання в аналітичній хімії": метод. вказ. до самостійної роботи та виконання завдань на розв'язання задач і побудову діаграм з використанням електронних таблиць Excel для студ. напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" піднапряму "Харчова інженерія"; уклад.: О. В. Добровольська, О. В. Антонов; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2013. 62 с.
Abstract: Дані метод. вказ. написані як керівництво самостійною роботою студентів над виконанням завдань на розв'язання задач і побудову діаграм з використанням електронних таблиць Excel модулю "Кислотно-основні рівноваги, їх використання в аналітичній хімії", вони містять необхідні рекомендації, теоретичний матеріал і приклади розв'язання типових задач на розрахунки рН і використання графічних методів для опису кислотно-основних рівноваг, задачі, необхідні додатки, список рекомендованої літератури.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23552
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
mv_analitychna khimiya_2013.pdf822.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.