Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42422
Title: Вплив кріостабілізаторів на функціонально-технологічні показники м'ясних фаршів впродовж зберігання
Authors: Садковий, І. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Желєва, Т. С.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Садковий І. О. Вплив кріостабілізаторів на функціонально-технологічні показники м'ясних фаршів впродовж зберігання. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. Т. С. Желєва. Харків: ДБТУ, 2023. С. 99.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42422
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.