Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42424
Title: | Розширення асортименту харчових продуктів за рахунок цукатів із хеномелесу |
Authors: | Сидорук, Д. С. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Левківська, Т. М. Крижановський, С. Й. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Сидорук Д. С. Розширення асортименту харчових продуктів за рахунок цукатів із хеномелесу. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. Т. М. Левківська, С. Й. Крижановський. Харків: ДБТУ, 2023. С. 101-102. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42424 |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_101.pdf | 182.29 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.