Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42431
Title: Особливості підготовки м'яса диких тварин для виробництва консервів
Authors: Щекатунов, І. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Гринченко, Н. Г.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Щекатунов І. О. Особливості підготовки м'яса диких тварин для виробництва консервів. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. Н. Г. Гринченко. Харків: ДБТУ, 2023. С. 109.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42431
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.