Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42521
Title: Дослідження проблем, які впливають на виявлення фальсифікованої харчової продукції
Authors: Корнілова, А. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Рубанка, К. В.
Крижановський, С. Й.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Корнілова А. С. Дослідження проблем, які впливають на виявлення фальсифікованої харчової продукції. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. К. В. Рубанка, С. Й. Крижановський. Харків: ДБТУ, 2023. С. 113.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42521
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.