Skip navigation
logo sbtu repo
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
English
русский
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
07. Матеріали студентських конференцій
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"
запрос
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 1-10 из 132.
назад
1
2
3
4
...
14
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2023
Розроблення настанови з проєктування харчової продукції та її апробація на прикладі соусів індустріального виробництва
Гринченко, О. О.
;
Авдєєнко, Г. М.
2023
Перспективи розробки технології виробництва рибних січених напівфабрикатів з використанням топінамбуру
Черемська, Т. В.
;
Болдін, О.
2023
Перспективи використання порошку топінамбуру в технології бісквітних виробів
Шидакова-Каменюка, О. Г.
;
Валюх, К. Д.
2023
Функціональне харчування як основний чинник здорового життя
Клімова, І. А.
;
Баришникова, Ю. Д.
2023
Високі стандарти якості продукції «Ахмад Ті»
Тертична, К. О.
;
Решетило, Т. М. кизи
2023
Tomatoes as a source of lycopene
Beknazar, R.
;
Kizatova, M.
2023
Розробка технології виробництва булочок для бургерів з високим вмістом білку за технологіями «відкладеного випікання»
Солоницька, І. В.
;
Делі-Стоянова, С. Г.
2023
Розроблення загальних процедур kitchen management з маркування кулінарної продукції, що реалізується в закладах ресторанної індустрії
Гринченко, О. О.
;
Головань, О. О.
2023
Техніко-технологічні рішення для одержання багатофункціональних склеєних кишкових плівок
Онищенко, В. М.
;
Пак, А. О.
;
Голобородова, Ю. В.
2023
Використання вторинних продуктів переробки овочевої сировини у виробництві мармеладу
Пивоваров, Є. П.
;
Діхтярь, А. М.
;
Головко, К. В.
Просмотр
Автор
3
Кравчук, Д. О.
3
Маліков, К. С.
3
Чмуль, Н. А.
2
Лугова, М. І.
2
Ребрик, К. В.
2
Савченко, Д. В.
2
Хижняк, М. Ю.
2
Церковний, В. В.
2
Черненко, В. Ю.
1
Alferov, I. M.
.
дальше >
по дате выпуска
132
2023
Has File(s)
132
true