Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42098
Title: Розроблення настанови з проєктування харчової продукції та її апробація на прикладі соусів індустріального виробництва
Authors: Авдєєнко, Г. М.
metadata.dc.contributor.advisor: Гринченко, О. О.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Авдєєнко Г. М. Розроблення настанови з проєктування харчової продукції та її апробація на прикладі соусів індустріального виробництва. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. О. О. Гринченко. Харків: ДБТУ, 2023. С. 4.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42098
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.