Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42117
Title: Розроблення загальних процедур kitchen management з маркування кулінарної продукції, що реалізується в закладах ресторанної індустрії
Authors: Головань, О. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Гринченко, О. О.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Головань О. О. Розроблення загальних процедур kitchen management з маркування кулінарної продукції, що реалізується в закладах ресторанної індустрії. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. О. О. Гринченко. Харків: ДБТУ, 2023. С. 13.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42117
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.