Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42100
Title: Tomatoes as a source of lycopene
Authors: Beknazar, R.
Kizatova, M.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Behnazar R., Kizatova M. Tomatoes as a source of lycopene. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 6.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42100
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.