Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 132 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Розроблення настанови з проєктування харчової продукції та її апробація на прикладі соусів індустріального виробництваГринченко, О. О.; Авдєєнко, Г. М.
2023Перспективи розробки технології виробництва рибних січених напівфабрикатів з використанням топінамбуруЧеремська, Т. В.; Болдін, О.
2023Перспективи використання порошку топінамбуру в технології бісквітних виробівШидакова-Каменюка, О. Г.; Валюх, К. Д.
2023Функціональне харчування як основний чинник здорового життяКлімова, І. А.; Баришникова, Ю. Д.
2023Високі стандарти якості продукції «Ахмад Ті»Тертична, К. О.; Решетило, Т. М. кизи
2023Tomatoes as a source of lycopeneBeknazar, R.; Kizatova, M.
2023Розробка технології виробництва булочок для бургерів з високим вмістом білку за технологіями «відкладеного випікання»Солоницька, І. В.; Делі-Стоянова, С. Г.
2023Розроблення загальних процедур kitchen management з маркування кулінарної продукції, що реалізується в закладах ресторанної індустріїГринченко, О. О.; Головань, О. О.
2023Техніко-технологічні рішення для одержання багатофункціональних склеєних кишкових плівокОнищенко, В. М.; Пак, А. О.; Голобородова, Ю. В.
2023Використання вторинних продуктів переробки овочевої сировини у виробництві мармеладуПивоваров, Є. П.; Діхтярь, А. М.; Головко, К. В.