Skip navigation
logo sbtu repo
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
русский
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
07. Матеріали студентських конференцій
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді
Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"
запит
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 169.
назад
1
2
3
4
...
17
далі
Знайдені зібрання:
Назва зібрання
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2023
Розроблення настанови з проєктування харчової продукції та її апробація на прикладі соусів індустріального виробництва
Гринченко, О. О.
;
Авдєєнко, Г. М.
2023
Перспективи розробки технології виробництва рибних січених напівфабрикатів з використанням топінамбуру
Черемська, Т. В.
;
Болдін, О.
2023
Перспективи використання порошку топінамбуру в технології бісквітних виробів
Шидакова-Каменюка, О. Г.
;
Валюх, К. Д.
2023
Функціональне харчування як основний чинник здорового життя
Клімова, І. А.
;
Баришникова, Ю. Д.
2023
Високі стандарти якості продукції «Ахмад Ті»
Тертична, К. О.
;
Решетило, Т. М. кизи
2023
Tomatoes as a source of lycopene
Beknazar, R.
;
Kizatova, M.
2023
Розробка технології виробництва булочок для бургерів з високим вмістом білку за технологіями «відкладеного випікання»
Солоницька, І. В.
;
Делі-Стоянова, С. Г.
2023
Розроблення загальних процедур kitchen management з маркування кулінарної продукції, що реалізується в закладах ресторанної індустрії
Гринченко, О. О.
;
Головань, О. О.
2023
Техніко-технологічні рішення для одержання багатофункціональних склеєних кишкових плівок
Онищенко, В. М.
;
Пак, А. О.
;
Голобородова, Ю. В.
Перегляд
Автор
4
Голобородова, Ю. В.
4
Кравчук, Д. О.
3
Маліков, К. С.
3
Церковний, В. В.
3
Чмуль, Н. А.
2
Власова, В. В.
2
Дочинець, І. В.
2
Лугова, М. І.
2
Ребрик, К. В.
2
Савченко, Д. В.
.
далі >
за датою випуску
132
2023
35
2024
Has File(s)
167
true