Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2937
Title: Дослідження впливу технологічних чинників на функціонально-технологічні властивості тваринних білків фірми "Scanflavour"
Other Titles: The research of the influence of technological factors on the functional and technological properties of animal proteins of Scanflavour company
Authors: Камсуліна, Наталія Валеріївна
Дроменко, Олена Борисівна
Городажев, Денис Андрійович
Keywords: тваринні білки;функціонально-технологічні властивості;драглі;теплова обробка;м’ясопродукти;животные белки;функционально-технологические свойства;студни;тепловая обработка;мясопродукты;аnimal proteins;functional and technological properties meat products
Issue Date: 2014
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Камсуліна Н. В., Дроменко О. Б., Городажев Д. А. Дослідження впливу технологічних чинників на функціонально-технологічні властивості тваринних білків фірми "Scanflavour". Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2014. Вип. 1(19). C. 231-242.
Abstract: Наведено результати аналітичних та практичних досліджень функціонально-технологічних властивостей тваринних білків фірми Scanflavour під дією технологічних чинників. Розроблено рекомендації з їх практичного застосування в технологіях різних видів м’ясопродуктів.
The article describes the study materials on the market of animal proteins used in the manufacture of various meat products. The expediency of the use of different types of animal proteins in the prescription composition of meat products. Based on the literature review, it was concluded that the subject of research relating to the study of functional and technological properties of animal proteins such as animal protein of Scanflavour company, which is a leading manufacturer of animal protein in the world market, is important. Also the results of research of functional and technological properties of animal proteins of Scanflavour company under the different affect of technological factors underlying recommendations for their practical application in the technologies of various kinds of meat, is presented. The conclusion of the feasibility and cost effectiveness of the use of these types of proteins in the meat products technologies.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2937
Appears in Collections:Випуск 1 (19)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2014_1_30.pdf297.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.