Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6277
Title: | Технологія приготування напівфабрикату оздоровчого призначення з культивованих грибів |
Authors: | Крайнюк, Л. М. Пасічник, К. О. |
Keywords: | напівфабрикати з культивованих грибів;теплова обробка;напівфабрикати високого ступеня готовності |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Крайнюк Л. М., Пасічник К. О. Технологія приготування напівфабрикату оздоровчого призначення з культивованих грибів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 44-49. |
Abstract: | Розроблено технологію приготування напівфабрикату з культивованих
грибів, яка полягає в попередній підготовці грибів до теплової обробки та
безпосередньо тепловій обробці. Проаналізовано властивості культивованих
грибів та визначено основні технологічні етапи переробки сировини в
напівфабрикат високого ступеня готовності. The technology of semi-finished products of cultivated mushrooms, which is based on the preliminary preparation of mushrooms for cooking and heat-treated directly. The properties of cultivated mushrooms analyzed, and the main technological stages of processing raw materials into semi-finished high degree of readiness characterized. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6277 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (12) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_9.pdf | 185.38 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.