Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6276
Title: | Дослідження структурно-механічних властивостей продукту структурованого |
Authors: | Колеснікова, М. Б. Перцевий, М. Ф. Гурський, П. В. |
Keywords: | сир кисломолочний;продукт структурований |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Колеснікова М. Б., Перцевий М. Ф., Гурський П. В. Дослідження структурно-механічних властивостей продукту структурованого. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 37-43. |
Abstract: | Досліджено вплив компонентного складу на структурно-механічні
властивості продукту структурованого на основі сиру кисломолочного.
Установлена залежність умовних модулів пружності та високоеластичного
модуля від виду та вмісту рецептурних компонентів. Influence of componential structure structurally-mechanical properties of a product structured on the basis of lactic acid curd is investigated. Dependence of conditional coefficient of elasticity and high-elasticity coefficient from a kind on a kind and the maintenance components in compounding is established. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6276 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (12) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_8.pdf | 195.97 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.