Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6276
Title: Дослідження структурно-механічних властивостей продукту структурованого
Authors: Колеснікова, М. Б.
Перцевий, М. Ф.
Гурський, П. В.
Keywords: сир кисломолочний;продукт структурований
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Колеснікова М. Б., Перцевий М. Ф., Гурський П. В. Дослідження структурно-механічних властивостей продукту структурованого. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 37-43.
Abstract: Досліджено вплив компонентного складу на структурно-механічні властивості продукту структурованого на основі сиру кисломолочного. Установлена залежність умовних модулів пружності та високоеластичного модуля від виду та вмісту рецептурних компонентів.
Influence of componential structure structurally-mechanical properties of a product structured on the basis of lactic acid curd is investigated. Dependence of conditional coefficient of elasticity and high-elasticity coefficient from a kind on a kind and the maintenance components in compounding is established.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6276
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_8.pdf195.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.