Поиск


Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 71-80 из 87.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2010Дослідження хімічного складу та біологічної цінності молочного напівфабрикату з використанням екстракту кореня солодкиГніцевич, В. А.; Вольнова, Н. В.
2010Оцінка кольору продукції з рослинної сировини за допомогою СФ-методуДубініна, А. А.; Щербакова, Т. В.; Селютіна, Г. А.
2010Дослідження якості продуктів методом функціонального аналізу властивостейКолесник, Т. Л.; М’ячиков, О. В.
2010Консервовані продукти для харчування дітей, хворих на залізодефіцитну анеміюМазуренко, І. К.
2010Температурна залежність теплоємності водиМалафаєв, М. Т.
2010Про розстановку операторних коефіцієнтів ряду і узагальнену опуклістьБойко, Н. В.
2010Застосування інформаційних технологій для аналізу організації праці на підприємствах харчуванняКір’яков, Ю. К.; Тімофєєва, О. М.
2010Власні коливання циліндра із жорстким ядромСинєкоп, М. С.; Пархоменко, Л. О.
2010Дослідження якісних характеристик скляної тари вітчизняних виробниківГоловко, М. П.; Сорокіна, С. В.; Афанасьєва, В. А.
2010Дослідження показників якості керамічних виробівКолесник, Т. Л.; Іванова, А. А.