Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2010
Випуск 2 (12)
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 11-20 of 87 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
2
3
4
5
...
9
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2010
Технології хлібобулочних виробів на основі пророщеного зерна і хмельової закваски
Пересічний, М. І.
;
Пересічна, С. М.
;
Пахомська, О. В.
2010
Розробка рецептур нових плодоовочевих консервів на основі зернової квасолі білої
Баля, Л. В.
2010
Розробка технології пудингів з м’яса птиці
Большакова, В. А.
;
Скуріхіна, Л. А.
;
Камсуліна, Н. В.
2010
Науково-теоретичні аспекти стабілізації гетерогенних систем
Гринченко, О. О.
;
Пивоваров, П. П.
;
Погожих, М. І.
;
Янчева, М. О.
;
Абсалямов, Ю. Г.
2010
Підвищення термостабільності молока шляхом регулювання його сольового складу
Плотнікова, Р. В.
;
Гринченко, Н. Г.
;
Пивоваров, П. П.
2010
Розробка технології індустріальних напівфабрикатів гарячих закусок на основі сиру твердого
Колеснікова, М. Б.
;
Юрченко, С. Л.
;
Бреславець, Т. В.
2010
Технологічні аспекти створення продукції з емульсійною структурою на основі стабілізаційних систем з використанням іонотропних полісахаридів
Пивоваров, П. П.
;
Коваленко, А. А.
;
Михайлов, В. М.
;
Неклеса, О. П.
2010
Експериментальні дослідження теплообміну в універсальному жарильному апараті з проміжним обігрівом
Потапов, В. О.
;
Петренко, О. В.
2010
Обґрунтування складу рецептурних сумішей на основі ксантану для одержання капсульних продуктів
Рябець, О. Ю.
;
Іванов, С. В.
;
Гринченко, О. О.
;
Пивоваров, Є. П.
;
Зайцев, В. В.
2010
Технологічні особливості електроконтактних методів обробки харчових продуктів
Черевко, О. І.
;
Михайлов, В. М.
;
Бабкіна, І. В.
;
Шевченко, А. О.
Discover
Author
5
Михайлов, В. М.
5
Пивоваров, П. П.
5
Потапов, В. О.
5
Черевко, О. І.
4
Головко, М. П.
4
Гринченко, О. О.
4
Погожих, М. І.
3
Колесник, Т. Л.
3
Маяк, В. І.
3
Постольнік, Д. В.
.
next >
Subject
4
заморожування
3
analysis
3
анализ
3
аналіз
3
рослинна сировина
3
якість
2
enterprise
2
rating
2
альгінат натрію
2
екстрагування
.
next >
Date issued
87
2010
Has File(s)
87
true