Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 87 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Вивчення механізму внутрішнього структурування для створення нових гранульованих продуктівПивоваров, П. П.; Пивоваров, Є. П.; Ключко, В. О.
2010Використання холоднонабухаючих крохмалів у технології соусів емульсійного типуГринченко, О. О.; Гурікова, І. М.; Зубченко, К. В.; Клапцов, Є. О.
2010Наукове обґрунтування технології стабілізаційних систем на основі крохмалю та продуктів його модифікації для десертної продукції емульсійного типуМостова, Л. М.; Гринченко, О. О.; Пивоваров, П. П.; Михайлов, В. М.; Зайцев, А. В.
2010Дослідження граничного напруження зсуву напівфабрикату сирного кисломолочного з використанням ядра соняшникового насінняПерцевой, Ф. В.; Бідюк, Д. О.
2010Вивчення впливу рецептурного складу сирного продукту м’якого на текстурні характеристикиПерцевой, Ф. В.; Обозна, М. В.; Журавльов, С. В.
2010Розробка суміші речовин, які мають кріопротекторну дію, для використання в технології заморожених м’ясних напівфабрикатівЯнчева, М. О.; Яковлева, Ю. В.
2010Технологія приготування напівфабрикату оздоровчого призначення з культивованих грибівКрайнюк, Л. М.; Пасічник, К. О.
2010Дослідження структурно-механічних властивостей продукту структурованогоКолеснікова, М. Б.; Перцевий, М. Ф.; Гурський, П. В.
2010Огляд основних технологій виробництва реструктурованих продуктів на основі рослинної сировиниПестіна, Г. О.
2010Деструкція оклейстеризованого крохмалю під впливом механічної діїСлободнюк, Р. Є.; Прасол, Д. Ю.