Випуск 1 (33) : [19] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 19 з 19
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Використання гелю насіння чіа в технології кексів зі зниженим вмістом жируШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Болховітіна, Олена Іванівна; Ніколаєнко, Дарія Дмитрівна
2021Властивості фітостерилферулятівЛенерт, Світлана Олександрівна
2021Наукові підходи до формування споживних властивостей нового продуктуДубініна, Антоніна Анатоліївна; Ленерт, Світлана Олександрівна; Селютіна, Галина Анатоліївна; Попова, Тетяна Миколаївна; Селютін, Віктор Михайлович; Бєляєва, Інна Михайлівна
2021Удосконалення технології печива пісочного з використанням лляного борошнаЄвлаш, Вікторія Владленівна; Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна; Сєногонова, Людмила Іванівна
2021Дослідження впливу еламіну та стевіозиду на в’язкість бісквітних напівфабрикатівРадченко, Анна Едуардівна; Юрченко, Світлана Леонідівна
2021Technological features of carob powder of different degrees of roastingSamokhvalova, Olga; Shydakova-Kameniuka, Оlena; Labazov, Maksym
2021Удосконалення вакуум-випарного апарата зі збільшеною поверхнею теплообмінуЗагорулько, Андрій Миколайович; Постаджиєв, Олександр Іванович; Ібаєв, Ельдар Байрам огли; Лаврук, Владислав Валерiйович
2021Про розрахунок температури самозігрівання сировини в прямокутному силосіОльшанський, Василь Павлович; Харченко, Сергій Олександрович; Ольшанський, Олександр Васильович
2021Розробка конструкції установки для очищення слизових субпродуктівГорєлков, Дмитро Вікторович; Мироненко, Валерія Сергіївна; Омельченко, Олександр Володимирович; Остахов, Михайло Павлович
2021Напрями підвищення ефективності процесу сушіння в тунельних та комбінованих сушаркахПетрова, Жанна Олександрівна; Пазюк, Вадим Михайлович; Вішнєвський, Віталій Миколайович; Граков, Дмитро Павлович
2021Удосконалення автоматизованої системи виробництва пет-тариСашньова, Мар’яна Василівна; Загорулько, Андрій Миколайович
2021Directions of improvement of processes of membrane separation of juices from fruit and berry raw materialsDeinychenko, Gregory; Dmytrevskyi, Dmytro; Zolotukhina, Inna; Perekrest, Volodymyr; Guzenko, Vasiliy
2021Дослідження та порівняльний аналіз властивостей різних видів м’ясної сировиниЗапаренко, Ганна Володимирівна; Дорожко, Владислав Васильович; Дьяков, Олександр Георгійович; Борисова, Аліна Олексіївна; Галясний, Іван Володимирович
2021The physiological function and application of cereal β-glucan in the fermented dairyQu, Xiaoqing; Nazarenko, Yulia; Li, Bo
2021Robotization of the technological process in self-service salad barNeilenko, Sergii; Rusavska, Valentyna
2021Доцільність використання шроту конопляного насіння в технології рибних січених виробівОлійник, Наталія Вікторівна; Суткович, Тетяна Юліанівна; Наконечна, Юлія Григорівна
2021Визначення оптимальних параметрів тиску та фракції сировини екстрагування субкритичною водою лушпиння цибуліСукманов, Валерій Олександрович; Супрун, Андрій Вікторович
2021Вплив добавки білково-мінеральної на деякі характеристики м’ясних посічених системЛещенко, Катерина Геннадіївна; Серік, Максим Леонідович; Пивоваров, Євген Павлович
2021Удосконалення рецептурного складу молочних коктейлівГоральчук, Андрій Богданович; Омельченко, Світлана Борисівна; Котляр, Олег Володимирович
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 19 з 19