Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 19 of 19
Issue Date | Title | Author(s) |
2021 | Використання гелю насіння чіа в технології кексів зі зниженим вмістом жиру | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Болховітіна, Олена Іванівна; Ніколаєнко, Дарія Дмитрівна |
2021 | Властивості фітостерилферулятів | Ленерт, Світлана Олександрівна |
2021 | Наукові підходи до формування споживних властивостей нового продукту | Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Ленерт, Світлана Олександрівна; Селютіна, Галина Анатоліївна; Попова, Тетяна Миколаївна; Селютін, Віктор Михайлович; Бєляєва, Інна Михайлівна |
2021 | Удосконалення технології печива пісочного з використанням лляного борошна | Євлаш, Вікторія Владленівна; Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна; Сєногонова, Людмила Іванівна |
2021 | Дослідження впливу еламіну та стевіозиду на в’язкість бісквітних напівфабрикатів | Радченко, Анна Едуардівна; Юрченко, Світлана Леонідівна |
2021 | Technological features of carob powder of different degrees of roasting | Samokhvalova, Olga; Shydakova-Kameniuka, Оlena; Labazov, Maksym |
2021 | Удосконалення вакуум-випарного апарата зі збільшеною поверхнею теплообміну | Загорулько, Андрій Миколайович; Постаджиєв, Олександр Іванович; Ібаєв, Ельдар Байрам огли; Лаврук, Владислав Валерiйович |
2021 | Про розрахунок температури самозігрівання сировини в прямокутному силосі | Ольшанський, Василь Павлович; Харченко, Сергій Олександрович; Ольшанський, Олександр Васильович |
2021 | Розробка конструкції установки для очищення слизових субпродуктів | Горєлков, Дмитро Вікторович; Мироненко, Валерія Сергіївна; Омельченко, Олександр Володимирович; Остахов, Михайло Павлович |
2021 | Напрями підвищення ефективності процесу сушіння в тунельних та комбінованих сушарках | Петрова, Жанна Олександрівна; Пазюк, Вадим Михайлович; Вішнєвський, Віталій Миколайович; Граков, Дмитро Павлович |
2021 | Удосконалення автоматизованої системи виробництва пет-тари | Сашньова, Мар’яна Василівна; Загорулько, Андрій Миколайович |
2021 | Directions of improvement of processes of membrane separation of juices from fruit and berry raw materials | Deinychenko, Gregory; Dmytrevskyi, Dmytro; Zolotukhina, Inna; Perekrest, Volodymyr; Guzenko, Vasiliy |
2021 | Дослідження та порівняльний аналіз властивостей різних видів м’ясної сировини | Запаренко, Ганна Володимирівна; Дорожко, Владислав Васильович; Дьяков, Олександр Георгійович; Борисова, Аліна Олексіївна; Галясний, Іван Володимирович |
2021 | The physiological function and application of cereal β-glucan in the fermented dairy | Qu, Xiaoqing; Nazarenko, Yulia; Li, Bo |
2021 | Robotization of the technological process in self-service salad bar | Neilenko, Sergii; Rusavska, Valentyna |
2021 | Доцільність використання шроту конопляного насіння в технології рибних січених виробів | Олійник, Наталія Вікторівна; Суткович, Тетяна Юліанівна; Наконечна, Юлія Григорівна |
2021 | Визначення оптимальних параметрів тиску та фракції сировини екстрагування субкритичною водою лушпиння цибулі | Сукманов, Валерій Олександрович; Супрун, Андрій Вікторович |
2021 | Вплив добавки білково-мінеральної на деякі характеристики м’ясних посічених систем | Лещенко, Катерина Геннадіївна; Серік, Максим Леонідович; Пивоваров, Євген Павлович |
2021 | Удосконалення рецептурного складу молочних коктейлів | Горальчук, Андрій Богданович; Омельченко, Світлана Борисівна; Котляр, Олег Володимирович |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 19 of 19