Випуск 1 (33) : [19] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 19 of 19
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Використання гелю насіння чіа в технології кексів зі зниженим вмістом жируШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Болховітіна, Олена Іванівна; Ніколаєнко, Дарія Дмитрівна
2021Властивості фітостерилферулятівЛенерт, Світлана Олександрівна
2021Наукові підходи до формування споживних властивостей нового продуктуДубініна, Антоніна Анатоліївна; Ленерт, Світлана Олександрівна; Селютіна, Галина Анатоліївна; Попова, Тетяна Миколаївна; Селютін, Віктор Михайлович; Бєляєва, Інна Михайлівна
2021Удосконалення технології печива пісочного з використанням лляного борошнаЄвлаш, Вікторія Владленівна; Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна; Сєногонова, Людмила Іванівна
2021Дослідження впливу еламіну та стевіозиду на в’язкість бісквітних напівфабрикатівРадченко, Анна Едуардівна; Юрченко, Світлана Леонідівна
2021Technological features of carob powder of different degrees of roastingSamokhvalova, Olga; Shydakova-Kameniuka, Оlena; Labazov, Maksym
2021Удосконалення вакуум-випарного апарата зі збільшеною поверхнею теплообмінуЗагорулько, Андрій Миколайович; Постаджиєв, Олександр Іванович; Ібаєв, Ельдар Байрам огли; Лаврук, Владислав Валерiйович
2021Про розрахунок температури самозігрівання сировини в прямокутному силосіОльшанський, Василь Павлович; Харченко, Сергій Олександрович; Ольшанський, Олександр Васильович
2021Розробка конструкції установки для очищення слизових субпродуктівГорєлков, Дмитро Вікторович; Мироненко, Валерія Сергіївна; Омельченко, Олександр Володимирович; Остахов, Михайло Павлович
2021Напрями підвищення ефективності процесу сушіння в тунельних та комбінованих сушаркахПетрова, Жанна Олександрівна; Пазюк, Вадим Михайлович; Вішнєвський, Віталій Миколайович; Граков, Дмитро Павлович
2021Удосконалення автоматизованої системи виробництва пет-тариСашньова, Мар’яна Василівна; Загорулько, Андрій Миколайович
2021Directions of improvement of processes of membrane separation of juices from fruit and berry raw materialsDeinychenko, Gregory; Dmytrevskyi, Dmytro; Zolotukhina, Inna; Perekrest, Volodymyr; Guzenko, Vasiliy
2021Дослідження та порівняльний аналіз властивостей різних видів м’ясної сировиниЗапаренко, Ганна Володимирівна; Дорожко, Владислав Васильович; Дьяков, Олександр Георгійович; Борисова, Аліна Олексіївна; Галясний, Іван Володимирович
2021The physiological function and application of cereal β-glucan in the fermented dairyQu, Xiaoqing; Nazarenko, Yulia; Li, Bo
2021Robotization of the technological process in self-service salad barNeilenko, Sergii; Rusavska, Valentyna
2021Доцільність використання шроту конопляного насіння в технології рибних січених виробівОлійник, Наталія Вікторівна; Суткович, Тетяна Юліанівна; Наконечна, Юлія Григорівна
2021Визначення оптимальних параметрів тиску та фракції сировини екстрагування субкритичною водою лушпиння цибуліСукманов, Валерій Олександрович; Супрун, Андрій Вікторович
2021Вплив добавки білково-мінеральної на деякі характеристики м’ясних посічених системЛещенко, Катерина Геннадіївна; Серік, Максим Леонідович; Пивоваров, Євген Павлович
2021Удосконалення рецептурного складу молочних коктейлівГоральчук, Андрій Богданович; Омельченко, Світлана Борисівна; Котляр, Олег Володимирович
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 19 of 19