Поиск


Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-10 из 96.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2009Проблема перерозподілу води у швидкозаморожених фруктових десертахТележенко, Л. М.; Паскал, Ю. Г.
2009Установлення раціональної масової частки нітриту натрію в напівкопчених ковбасахВіннікова, Л. Г.; Асауляк, А. В.; Чернер, Є. І.
2009Перевірка стійкості поля кришок типу III-82Ватренко, О. В.
2009Можливості підвищення надійності технічних об’єктів з малим залишковим ресурсомВоінова, С. О.
2009Рецептура та проблеми контролю якості кулінарної продукціїКрайнюк, Л. М.; Касілова, Л. О.; Крутовий, Ж. А.
2009Oрганолептичний аналіз нових сортів хліба на основі диспергованого зерна пшениціМардар, М. Р.; Кордзая, Н. Р.
2009Дослідження процесу структуроутворення під час виробництва зефіруЄфремов, Ю. І.; Одарченко, Д. М.; Одарченко, А. М.; Карев, М. О.
2009Комплексна оцінка якості сметанних десертівГордієнко, В. В.; Сесь, А. М.; Прокудіна, В. Ю.; Михайлик, В. І.
2009Підвищення якості макаронних виробівДіденко, О. В.; Балим, В. Ю.; Сесь, А. М.; Штих, С. В.
2009Дослідження впливу харчових добавок на пористу структуру хлібобулочних виробівПивоваров, П. П.; Захаренко, В. О.; Кірьяков, Ю. К.