Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2009
Випуск 1 (9)
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 96 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
2
3
4
...
10
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2009
Проблема перерозподілу води у швидкозаморожених фруктових десертах
Тележенко, Л. М.
;
Паскал, Ю. Г.
2009
Установлення раціональної масової частки нітриту натрію в напівкопчених ковбасах
Віннікова, Л. Г.
;
Асауляк, А. В.
;
Чернер, Є. І.
2009
Перевірка стійкості поля кришок типу III-82
Ватренко, О. В.
2009
Можливості підвищення надійності технічних об’єктів з малим залишковим ресурсом
Воінова, С. О.
2009
Рецептура та проблеми контролю якості кулінарної продукції
Крайнюк, Л. М.
;
Касілова, Л. О.
;
Крутовий, Ж. А.
2009
Oрганолептичний аналіз нових сортів хліба на основі диспергованого зерна пшениці
Мардар, М. Р.
;
Кордзая, Н. Р.
2009
Дослідження процесу структуроутворення під час виробництва зефіру
Єфремов, Ю. І.
;
Одарченко, Д. М.
;
Одарченко, А. М.
;
Карев, М. О.
2009
Комплексна оцінка якості сметанних десертів
Гордієнко, В. В.
;
Сесь, А. М.
;
Прокудіна, В. Ю.
;
Михайлик, В. І.
2009
Підвищення якості макаронних виробів
Діденко, О. В.
;
Балим, В. Ю.
;
Сесь, А. М.
;
Штих, С. В.
2009
Дослідження впливу харчових добавок на пористу структуру хлібобулочних виробів
Пивоваров, П. П.
;
Захаренко, В. О.
;
Кірьяков, Ю. К.
Discover
Author
5
Павлюк, Р. Ю.
4
Дейниченко, Г. В.
4
Дюкарева, Г. І.
4
Касілова, Л. О.
4
Крайнюк, Л. М.
4
Михайлов, В. М.
4
Погарська, В. В.
4
Постнов, Г. М.
3
Захаренко, В. О.
3
Максимова, Н. П.
.
next >
Subject
2
заморожування
2
концентрування
2
макаронні вироби
2
напівфабрикат кістковий харчовий ...
2
ресторанне господарство
2
ринок України
2
ягоди
1
Potex
1
β-каротин
1
акустична потужность
.
< previous
next >
Date issued
96
2009
Has File(s)
96
true