Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9596
Title: | Експериментальне визначення масообмінних характеристик харчової сировини |
Authors: | Потапов, В. О. Мартинець, І. С. |
Keywords: | сушіння;масообмінні характеристики;харчова сировина |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Потапов В. О., Мартинець І. С. Експериментальне визначення масообмінних характеристик харчової сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 453-459. |
Abstract: | Наведено результати досліджень масообмінних характеристик харчової сировини, отриманих у процесі її сушіння. The results of the investigations of the mass transfer of food raw materials which were obtained in the process of drying are given in this article. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9596 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (10) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_72.pdf | 534.8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.