Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9596
Title: Експериментальне визначення масообмінних характеристик харчової сировини
Authors: Потапов, В. О.
Мартинець, І. С.
Keywords: сушіння;масообмінні характеристики;харчова сировина
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Потапов В. О., Мартинець І. С. Експериментальне визначення масообмінних характеристик харчової сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 453-459.
Abstract: Наведено результати досліджень масообмінних характеристик харчової сировини, отриманих у процесі її сушіння.
The results of the investigations of the mass transfer of food raw materials which were obtained in the process of drying are given in this article.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9596
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_72.pdf534.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.