Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9767
Title: Оптимізація рецептурного складу реструктурованого напівфабрикату з дині
Authors: Пестіна, Г. О.
Торяник, Д. О.
Keywords: напівфабрикати;диня;математичне моделювання
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Пестіна Г. О., Торяник Д. О. Оптимізація рецептурного складу реструктурованого напівфабрикату з дині. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 472-477.
Abstract: На підставі експериментальних досліджень з наступним використанням методів математичного моделювання розроблено рецептурний склад структурованого напівфабрикату з дині, визначено компоненти, які в першу чергу впливають на структурно-механічні властивості продукту.
On the basis of experimental researches with subsequent use of mathematical design methods compounding composition of the restructured semi-finished product from melon is developed, components whish above all things influence on structurally-mechanical properties of the product are determined.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9767
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_75.pdf550.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.