Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9767
Title: | Оптимізація рецептурного складу реструктурованого напівфабрикату з дині |
Authors: | Пестіна, Г. О. Торяник, Д. О. |
Keywords: | напівфабрикати;диня;математичне моделювання |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Пестіна Г. О., Торяник Д. О. Оптимізація рецептурного складу реструктурованого напівфабрикату з дині. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 472-477. |
Abstract: | На підставі експериментальних досліджень з наступним використанням методів математичного моделювання розроблено рецептурний склад структурованого напівфабрикату з дині, визначено компоненти, які в першу чергу впливають на структурно-механічні властивості продукту. On the basis of experimental researches with subsequent use of mathematical design methods compounding composition of the restructured semi-finished product from melon is developed, components whish above all things influence on structurally-mechanical properties of the product are determined. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9767 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (10) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_75.pdf | 550.76 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.