Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9771
Title: Моделювання рецептурного складу паштетів, виготовлених з використанням НКХ та еламіну
Authors: Головко, Т. М.
Полевич, В. В.
Keywords: еламін;напівфабрикат кістковий харчовий (НКХ);паштети;сполуки кальцію та йоду
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Головко Т. М., Полевич В. В. Моделювання рецептурного складу паштетів, виготовлених з використанням НКХ та еламіну. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 478-483.
Abstract: Запропоновано нові види паштетів, збагачених біоорганічними сполуками кальцію та йоду, шляхом використання напівфабрикату кісткового харчового (НКХ) та еламіну. Проведено оптимізацію рецептурного складу паштетів та встановлено раціональний вміст рецептурних компонентів.
The new types of pates are offered enriched with bioorganic compounds of calcium and iodine is offered, by the use of half-finished food bone product (HFBP) and elamin. Optimization of compounding composition of pates is conducted and ra tional maintenance of compounding components is set.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9771
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_76.pdf793.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.