Випуск 2 (10) : [87] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 87
Issue DateTitleAuthor(s)
2009Про інформаціологічний розвиток суспільства і освітиКолодач, М. В.; Кухарьонок, О. К.; Коновалова, Т. В.
2009Інформаційні технології як ефективний засіб активізації навчальної діяльностіКасілова, Л. О.; Бурлакова, Ж. В.
2009Необхідність розробки електронних навчальних ресурсів для перепідготовки маркетологівАртеменко, В. С.; Бубенець, І. Г.; Бурлакова, Ж. В.
2009Використання програмного пакета Macromedia AuthorWare для розробки комп’ютерних засобів навчання з фізичної хіміїСавгіра, Ю. О.; Кузнецова, Т. О.; Пілюгіна, І. С.
2009Комп'ютерна реалізація концепції бази електронних навчально-інформаційних ресурсівАртеменко, В. С.; Бубенець, І. Г.; Бурлакова, Ж. В.
2009Застосування технологій візуалізаціїТімофєєва, О. М.; Тімофєєв, О. В.
2009Проблеми побудови комп'ютеризованого інформаційно-освітнього середовища університетуКухарьонок, О. К.; Коновалова, Т. В.
2009Інтерактивний комп'ютерний тестовий тренінг як засіб професійного навчанняЯнчева, Л. М.; Вялкіна, С. П.; Гірінова, Л. В.
2009Попереджувальні інформаційні товарні знаки в контексті підвищення безпеки споживання товарівШумський, О. В.; Полікарпов, І. С.
2009Експертиза якості полімерних пляшок для харчових продуктів, що реалізуються на ринку УкраїниКолесник, Т. Л.; Іванова, А. А.
2009Дослідження споживчих переваг кремів для депіляції м. ЛуганськаШлапак, О. С.
2009Характеристика властивостей цегли будівельної та її експертна оцінкаДюкарева, Г. І.; Акмен, В. А.
2009Вивчення бактерицидних властивостей плівок на основі природних компонентівДубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Круглова, О. С.
2009Моделювання рецептурного складу паштетів, виготовлених з використанням НКХ та еламінуГоловко, Т. М.; Полевич, В. В.
2009Оптимізація рецептурного складу реструктурованого напівфабрикату з диніПестіна, Г. О.; Торяник, Д. О.
2009Хімічний склад кишок та вміст у них токсичних елементівОнищенко, В. М.; Янчева, М. О.; Островерх, І. С.
2009Вплив напівфабрикату кісткового харчового на фізико-хімічні та органолептичні властивості пісочного печиваГоловко, М. П.; Роговий, І. С.; Шидакова-Каменюка, О. Г.
2009Експериментальне визначення масообмінних характеристик харчової сировиниПотапов, В. О.; Мартинець, І. С.
2009Дослідження спін-спінової релаксації у безбілковому тісті для виготовлення дієтичного хліба з добавками ксантануТоряник, О. І.; Дьяков, О. Г.; Луньова, О. С.
2009Дослідження зміни термодинамічного потенціалу системи, яка зневоднюєтьсяПогожих, М. І.; Цуркан, М. М.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 87