Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 87
Issue Date | Title | Author(s) |
2009 | Про інформаціологічний розвиток суспільства і освіти | Колодач, М. В.; Кухарьонок, О. К.; Коновалова, Т. В. |
2009 | Інформаційні технології як ефективний засіб активізації навчальної діяльності | Касілова, Л. О.; Бурлакова, Ж. В. |
2009 | Необхідність розробки електронних навчальних ресурсів для перепідготовки маркетологів | Артеменко, В. С.; Бубенець, І. Г.; Бурлакова, Ж. В. |
2009 | Використання програмного пакета Macromedia AuthorWare для розробки комп’ютерних засобів навчання з фізичної хімії | Савгіра, Ю. О.; Кузнецова, Т. О.; Пілюгіна, І. С. |
2009 | Комп'ютерна реалізація концепції бази електронних навчально-інформаційних ресурсів | Артеменко, В. С.; Бубенець, І. Г.; Бурлакова, Ж. В. |
2009 | Застосування технологій візуалізації | Тімофєєва, О. М.; Тімофєєв, О. В. |
2009 | Проблеми побудови комп'ютеризованого інформаційно-освітнього середовища університету | Кухарьонок, О. К.; Коновалова, Т. В. |
2009 | Інтерактивний комп'ютерний тестовий тренінг як засіб професійного навчання | Янчева, Л. М.; Вялкіна, С. П.; Гірінова, Л. В. |
2009 | Попереджувальні інформаційні товарні знаки в контексті підвищення безпеки споживання товарів | Шумський, О. В.; Полікарпов, І. С. |
2009 | Експертиза якості полімерних пляшок для харчових продуктів, що реалізуються на ринку України | Колесник, Т. Л.; Іванова, А. А. |
2009 | Дослідження споживчих переваг кремів для депіляції м. Луганська | Шлапак, О. С. |
2009 | Характеристика властивостей цегли будівельної та її експертна оцінка | Дюкарева, Г. І.; Акмен, В. А. |
2009 | Вивчення бактерицидних властивостей плівок на основі природних компонентів | Дубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Круглова, О. С. |
2009 | Моделювання рецептурного складу паштетів, виготовлених з використанням НКХ та еламіну | Головко, Т. М.; Полевич, В. В. |
2009 | Оптимізація рецептурного складу реструктурованого напівфабрикату з дині | Пестіна, Г. О.; Торяник, Д. О. |
2009 | Хімічний склад кишок та вміст у них токсичних елементів | Онищенко, В. М.; Янчева, М. О.; Островерх, І. С. |
2009 | Вплив напівфабрикату кісткового харчового на фізико-хімічні та органолептичні властивості пісочного печива | Головко, М. П.; Роговий, І. С.; Шидакова-Каменюка, О. Г. |
2009 | Експериментальне визначення масообмінних характеристик харчової сировини | Потапов, В. О.; Мартинець, І. С. |
2009 | Дослідження спін-спінової релаксації у безбілковому тісті для виготовлення дієтичного хліба з добавками ксантану | Торяник, О. І.; Дьяков, О. Г.; Луньова, О. С. |
2009 | Дослідження зміни термодинамічного потенціалу системи, яка зневоднюється | Погожих, М. І.; Цуркан, М. М. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 87