Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : [98] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 98
Дата випускуНазваАвтор(и)
2011-10-20Контроль якості гірких настоянокМасон, І. Р.
2011-10-20Дослідження якості коньячних виробівМельник, І. В.; Тринкаль, О. В.
2011-10-20Визначення синтетичних барвників у харчових продуктахДобровольська, О. В.
2011-10-20Дослідження барбітуратів і бензодіазепінів під час вивчення дисципліни «Експертиза наркотичних, отруйно-небезпечних та вибухових речовин»Мурликіна, Н. В.; Пілюгіна, І. С.; Уклеїна, О. Г.
2011-10-20Дослідження окисної стабільності емульгаторів ацилгліцеринової природиМурликіна, Н. В.; Упатова, О. І.
2011-10-20Одержання сухої желатини з солюбілізованою соняшниковою олієюСавгіра, Ю. О.; Пілюгіна, І. С.; Кузнецова, Т. О.
2011-10-20Оцінювання антиоксидантного комплексу чайних настоїв з додаванням плодів сушеної чорної смородиниЄвлаш, В. В.; Отрошко, Н. О.; Аксьонова, О. Ф.
2011-10-20Оптимізація харчування спортсменівХробатенко, О. В.
2011-10-20Основні інгредієнти в сучасних технологіях м’ясопереробної галузіХолодова, О. Ю.
2011-10-20Натуральні ароматизатори в харчових продуктахФролова, Н. Е.; Чепель, Н. В.; Науменко, К. А.; Силка, І. М.
2011-10-20Актуальність виробництва функціональних харчових продуктів з оптимізованим жирнокислотним складомФедак, Н. В.; Діхтярь, А. О.; Желєва, Т. С.
2011-10-20Булочні вироби для геродієтичного харчуванняСвідло, К. В.; Лазарева, Т. А.; Корзун, В. Н.
2011-10-20Технологія рибних січених виробів геродієтичного призначення.Свідло, К. В.
2011-10-20Вивчення впливу озоно-повітряної суміші на процес пророщення зерна пшениціСафонова, О. М.; Холодова, А. О.; Бородіна, А. В.
2011-10-20Структурно-механічні властивості хлібобулочних та кондитерських виробів із додаванням концентратів тваринних білків.Сафонова, О. М.; Теймурова, А. Т.; Домахіна, М. О.
2011-10-20Зависимость степени набухания частиц шишек ольхи клейкой от их размераСамозвон, О. Н.; Пивовар, А. К.
2011-10-20Виробництво біологічно активних концентратів на основі стевії в УкраїніРоїк, М. В.; Кузнєцова, І. В.
2011-10-20Использование земляного миндаля при производстве рубленых полуфабрикатов из мяса птицыРогова, Н. В.; Снегур, Ф. М.; Медведева, Е. А.
2011-10-20Розробка технології борошняних кондитерських виробів для хворих на цукровий діабетРогова, А. Л.; Дерій, А. С.
2011-10-20Використання рослинної сировини у виробництві м’ясних посічених напівфабрикатівРакша-Слюсарева, О. А.; Круль, В. О.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 98