Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24832
Title: Використання рослинної сировини у виробництві м’ясних посічених напівфабрикатів
Authors: Ракша-Слюсарева, О. А.
Круль, В. О.
Issue Date: 20-Oct-2011
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Ракша-Слюсарева О. А., Круль В. О. Використання рослинної сировини у виробництві м’ясних посічених напівфабрикатів. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 159-160
Series/Report no.: Оздоровче харчування: проблеми та напрямки розвитку;Секція 4
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24832
Appears in Collections:Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_21.10.2011-159-160.pdf162.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.