Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24842
Title: Структурно-механічні властивості хлібобулочних та кондитерських виробів із додаванням концентратів тваринних білків.
Authors: Сафонова, О. М.
Теймурова, А. Т.
Домахіна, М. О.
Issue Date: 20-Oct-2011
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Сафонова О. М., Теймурова А. Т., Домахіна М. О. Структурно-механічні властивості хлібобулочних та кондитерських виробів із додаванням концентратів тваринних білків. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 169-170
Series/Report no.: Оздоровче харчування: проблеми та напрямки розвитку;Секція 4
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24842
Appears in Collections:Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_21.10.2011-169-170.pdf162.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.