Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24854
Title: Основні інгредієнти в сучасних технологіях м’ясопереробної галузі
Authors: Холодова, О. Ю.
Issue Date: 20-Oct-2011
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Холодова О. Ю. Основні інгредієнти в сучасних технологіях м’ясопереробної галузі. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 181-182
Series/Report no.: Оздоровче харчування: проблеми та напрямки розвитку;Секція 4
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24854
Appears in Collections:Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_21.10.2011-181-182.pdf175.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.