Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 98
Issue Date | Title | Author(s) |
2011-10-20 | Щодо розвитку сектору продуктів функціонального харчуванння | Ракша-Слюсарева, О. А. |
2011-10-20 | Управління якістю спирта за допомогою магнітних полів | Попова, В. М.; Фефелов, О. О.; Боровікова, Н. О. |
2011-10-20 | Лечебно-профилактические свойства ананасов в рационе питания человека | Попова, Н. А.; Медведкова, И. И. |
2011-10-20 | Підвищення харчової та біологічної цінності виробів з бісквітного, пряничного та пісочного тіста | Павлоцька, Л. Ф.; Дуденко, Н. В.; Чернова, Л. О.; Цибань, Л. С. |
2011-10-20 | Біологічна цінність вітчизняних вермутів порівняно з іноземними брендами | Мельник, І. В.; Вікуль, С. І. |
2011-10-20 | Практика стабілізації виноградних вин інгредієнтами рослинного походження | Мельник, І. В. |
2011-10-20 | Характеристика галузі виробництва плодоовочевої продукції закритого грунту | Медведкова, І. І.; Попова, Н. О. |
2011-10-20 | Перспективи використання ягід журавлини для виробництва мармеладу | Кудінова, О. В. |
2011-10-20 | Досвід та перспективи створення ковбасних виробів для дитячого харчування | Коняк, І. В. |
2011-10-20 | Вплив параметрів ферментативного протеолізу рибної колагеновмісної сировини на технологічні властивості білкової добавки | Коваленко, В. О.; Панікарова, Б. О.; Антоненко, С. П. |
2011-10-20 | Дослідження вмісту розчинних фракцій колагенових білків та антиоксидантної активності у білковій добавці | Коваленко, В. О.; Андрєєва, С. С. |
2011-10-20 | Волоські горіхи як збагачувальна добавка для нових соусів | Жукевич, О. М.; Рудавська, Г. Б. |
2011-10-20 | Визначення попиту на кондитерські вироби збагачені гемовим залізом | Євлаш, В. В.; Акмен, В. О. |
2011-10-20 | Наукове обгрунтування сорбції колагеном свинячої шкіри іонів кальцію та магнію | Головко, М. П.; Серік, М. Л.; Полупан, В. В. |
2011-10-20 | Використання вітаміну D в продуктах з м'яса птиці | Бурбак, А. М.; Дубова, Г. Є.; Апанасенко, Л. .М. |
2011-10-20 | Удосконалення технології м’ясних січених напівфабрикатів функціонального призначення | Бреславець, Т. В.; Юрченко, С. Л.; Колеснікова, М. Б. |
2011-10-20 | Реологічні характеристики яєчно-цукрової суміші на основі ферментованої яєчної маси | Артеменко, В. С.; Горбань, В. Г.; Горбань, О. В. |
2011-10-20 | Оптимізація вмісту хімічних компонентів у харчових продуктах | Федоров, А. О.; Федорова, В. О. |
2011-10-20 | Тенденції поліпшення якості жирових продуктів цільового призначення | Стасюк, Н. Г. |
2011-10-20 | Экологическая безопасность пищевых продуктов с позиции маркетинга | Сушко, Т. И.; Мирончик, А. Ф.; Радишевская, Е. А. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 98