Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : [98] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 98
Issue DateTitleAuthor(s)
2011-10-20Щодо розвитку сектору продуктів функціонального харчуваннняРакша-Слюсарева, О. А.
2011-10-20Управління якістю спирта за допомогою магнітних полівПопова, В. М.; Фефелов, О. О.; Боровікова, Н. О.
2011-10-20Лечебно-профилактические свойства ананасов в рационе питания человекаПопова, Н. А.; Медведкова, И. И.
2011-10-20Підвищення харчової та біологічної цінності виробів з бісквітного, пряничного та пісочного тістаПавлоцька, Л. Ф.; Дуденко, Н. В.; Чернова, Л. О.; Цибань, Л. С.
2011-10-20Біологічна цінність вітчизняних вермутів порівняно з іноземними брендамиМельник, І. В.; Вікуль, С. І.
2011-10-20Практика стабілізації виноградних вин інгредієнтами рослинного походженняМельник, І. В.
2011-10-20Характеристика галузі виробництва плодоовочевої продукції закритого грунтуМедведкова, І. І.; Попова, Н. О.
2011-10-20Перспективи використання ягід журавлини для виробництва мармеладуКудінова, О. В.
2011-10-20Досвід та перспективи створення ковбасних виробів для дитячого харчуванняКоняк, І. В.
2011-10-20Вплив параметрів ферментативного протеолізу рибної колагеновмісної сировини на технологічні властивості білкової добавкиКоваленко, В. О.; Панікарова, Б. О.; Антоненко, С. П.
2011-10-20Дослідження вмісту розчинних фракцій колагенових білків та антиоксидантної активності у білковій добавціКоваленко, В. О.; Андрєєва, С. С.
2011-10-20Волоські горіхи як збагачувальна добавка для нових соусівЖукевич, О. М.; Рудавська, Г. Б.
2011-10-20Визначення попиту на кондитерські вироби збагачені гемовим залізомЄвлаш, В. В.; Акмен, В. О.
2011-10-20Наукове обгрунтування сорбції колагеном свинячої шкіри іонів кальцію та магніюГоловко, М. П.; Серік, М. Л.; Полупан, В. В.
2011-10-20Використання вітаміну D в продуктах з м'яса птиціБурбак, А. М.; Дубова, Г. Є.; Апанасенко, Л. .М.
2011-10-20Удосконалення технології м’ясних січених напівфабрикатів функціонального призначенняБреславець, Т. В.; Юрченко, С. Л.; Колеснікова, М. Б.
2011-10-20Реологічні характеристики яєчно-цукрової суміші на основі ферментованої яєчної масиАртеменко, В. С.; Горбань, В. Г.; Горбань, О. В.
2011-10-20Оптимізація вмісту хімічних компонентів у харчових продуктахФедоров, А. О.; Федорова, В. О.
2011-10-20Тенденції поліпшення якості жирових продуктів цільового призначенняСтасюк, Н. Г.
2011-10-20Экологическая безопасность пищевых продуктов с позиции маркетингаСушко, Т. И.; Мирончик, А. Ф.; Радишевская, Е. А.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 98