Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : [98] Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 98
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2011-10-20Контроль якості гірких настоянокМасон, І. Р.
2011-10-20Дослідження якості коньячних виробівМельник, І. В.; Тринкаль, О. В.
2011-10-20Визначення синтетичних барвників у харчових продуктахДобровольська, О. В.
2011-10-20Дослідження барбітуратів і бензодіазепінів під час вивчення дисципліни «Експертиза наркотичних, отруйно-небезпечних та вибухових речовин»Мурликіна, Н. В.; Пілюгіна, І. С.; Уклеїна, О. Г.
2011-10-20Дослідження окисної стабільності емульгаторів ацилгліцеринової природиМурликіна, Н. В.; Упатова, О. І.
2011-10-20Одержання сухої желатини з солюбілізованою соняшниковою олієюСавгіра, Ю. О.; Пілюгіна, І. С.; Кузнецова, Т. О.
2011-10-20Оцінювання антиоксидантного комплексу чайних настоїв з додаванням плодів сушеної чорної смородиниЄвлаш, В. В.; Отрошко, Н. О.; Аксьонова, О. Ф.
2011-10-20Оптимізація харчування спортсменівХробатенко, О. В.
2011-10-20Основні інгредієнти в сучасних технологіях м’ясопереробної галузіХолодова, О. Ю.
2011-10-20Натуральні ароматизатори в харчових продуктахФролова, Н. Е.; Чепель, Н. В.; Науменко, К. А.; Силка, І. М.
2011-10-20Актуальність виробництва функціональних харчових продуктів з оптимізованим жирнокислотним складомФедак, Н. В.; Діхтярь, А. О.; Желєва, Т. С.
2011-10-20Булочні вироби для геродієтичного харчуванняСвідло, К. В.; Лазарева, Т. А.; Корзун, В. Н.
2011-10-20Технологія рибних січених виробів геродієтичного призначення.Свідло, К. В.
2011-10-20Вивчення впливу озоно-повітряної суміші на процес пророщення зерна пшениціСафонова, О. М.; Холодова, А. О.; Бородіна, А. В.
2011-10-20Структурно-механічні властивості хлібобулочних та кондитерських виробів із додаванням концентратів тваринних білків.Сафонова, О. М.; Теймурова, А. Т.; Домахіна, М. О.
2011-10-20Зависимость степени набухания частиц шишек ольхи клейкой от их размераСамозвон, О. Н.; Пивовар, А. К.
2011-10-20Виробництво біологічно активних концентратів на основі стевії в УкраїніРоїк, М. В.; Кузнєцова, І. В.
2011-10-20Использование земляного миндаля при производстве рубленых полуфабрикатов из мяса птицыРогова, Н. В.; Снегур, Ф. М.; Медведева, Е. А.
2011-10-20Розробка технології борошняних кондитерських виробів для хворих на цукровий діабетРогова, А. Л.; Дерій, А. С.
2011-10-20Використання рослинної сировини у виробництві м’ясних посічених напівфабрикатівРакша-Слюсарева, О. А.; Круль, В. О.
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 98