Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 98
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2011-10-20 | Контроль якості гірких настоянок | Масон, І. Р. |
2011-10-20 | Дослідження якості коньячних виробів | Мельник, І. В.; Тринкаль, О. В. |
2011-10-20 | Визначення синтетичних барвників у харчових продуктах | Добровольська, О. В. |
2011-10-20 | Дослідження барбітуратів і бензодіазепінів під час вивчення дисципліни «Експертиза наркотичних, отруйно-небезпечних та вибухових речовин» | Мурликіна, Н. В.; Пілюгіна, І. С.; Уклеїна, О. Г. |
2011-10-20 | Дослідження окисної стабільності емульгаторів ацилгліцеринової природи | Мурликіна, Н. В.; Упатова, О. І. |
2011-10-20 | Одержання сухої желатини з солюбілізованою соняшниковою олією | Савгіра, Ю. О.; Пілюгіна, І. С.; Кузнецова, Т. О. |
2011-10-20 | Оцінювання антиоксидантного комплексу чайних настоїв з додаванням плодів сушеної чорної смородини | Євлаш, В. В.; Отрошко, Н. О.; Аксьонова, О. Ф. |
2011-10-20 | Оптимізація харчування спортсменів | Хробатенко, О. В. |
2011-10-20 | Основні інгредієнти в сучасних технологіях м’ясопереробної галузі | Холодова, О. Ю. |
2011-10-20 | Натуральні ароматизатори в харчових продуктах | Фролова, Н. Е.; Чепель, Н. В.; Науменко, К. А.; Силка, І. М. |
2011-10-20 | Актуальність виробництва функціональних харчових продуктів з оптимізованим жирнокислотним складом | Федак, Н. В.; Діхтярь, А. О.; Желєва, Т. С. |
2011-10-20 | Булочні вироби для геродієтичного харчування | Свідло, К. В.; Лазарева, Т. А.; Корзун, В. Н. |
2011-10-20 | Технологія рибних січених виробів геродієтичного призначення. | Свідло, К. В. |
2011-10-20 | Вивчення впливу озоно-повітряної суміші на процес пророщення зерна пшениці | Сафонова, О. М.; Холодова, А. О.; Бородіна, А. В. |
2011-10-20 | Структурно-механічні властивості хлібобулочних та кондитерських виробів із додаванням концентратів тваринних білків. | Сафонова, О. М.; Теймурова, А. Т.; Домахіна, М. О. |
2011-10-20 | Зависимость степени набухания частиц шишек ольхи клейкой от их размера | Самозвон, О. Н.; Пивовар, А. К. |
2011-10-20 | Виробництво біологічно активних концентратів на основі стевії в Україні | Роїк, М. В.; Кузнєцова, І. В. |
2011-10-20 | Использование земляного миндаля при производстве рубленых полуфабрикатов из мяса птицы | Рогова, Н. В.; Снегур, Ф. М.; Медведева, Е. А. |
2011-10-20 | Розробка технології борошняних кондитерських виробів для хворих на цукровий діабет | Рогова, А. Л.; Дерій, А. С. |
2011-10-20 | Використання рослинної сировини у виробництві м’ясних посічених напівфабрикатів | Ракша-Слюсарева, О. А.; Круль, В. О. |
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 98