Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв" : [285] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 285
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Resource-saving feeding technology, milking and manure cleaning at complexes for the production of milkKolga, D. F.; Kostsiukevich, S. А.; Nazarou, F. I.
2021Сучасні біотехнологічні методи у тваринництвіЛевкін, А. В.; Левкін, Д. А.
2021Factors affecting manure sediment washShved, I. M.; Skorb, I. I.; Gromyko, D. А.
2021Вирощування креветки macrobrachium rosenbergii в промислових умовахБондаренко, Л. В.; Слепньов, О. Л.
2021The main direction of silage losses reductionKolga, D. F.; Kostsiukevich, S. А.; Nazarou, F. I.
2021Перспективи використання авокадо у технології зефіруВасильєва, О. О.
2021Аномальний зріст чисельності шкідливих гризунів, як фактор продовольчої небезпекиЧерепньов, І. А.; Вамболь, С. О.; Омельченко, А. І.; Ткаченко, С. О.
2021Використання рослинних добавок в технології пастильних виробівАртамонова, М. В.; Корабель, О. В.
2021Перспективи використання борошна зеленої гречки у технології хліба пшеничногоБолховітіна, О. І.; Жигир, А. М.; Каменюка, Л. А.
2021Вивчення накопичення поліфенольних сполук в зерні злакових культур під час пророщенняФоміна, І. М.; Сінєщокова, Д. С.
2021Вплив постійного магнітного поля на стан вологи зерна пшениці під час післязбирального дозріванняФоміна, І. М.; Боровікова, Н. О.; Харченко, Ю. В.
2021Використання вторинних продуктів переробки зернових злаків для підвищення якості і покращення властивостей начинок вафельних виробів.Постнова, О. М.
2021Визначення стадії внесення шротів олійного насіння до технології масляного бісквітуШидакова-Каменюка, О. Г.; Разінкіна, М. А.
2021Використання пюре з кизилу в дріжджових виробахЧоні, І. В.; Рогова, А. Л.
2021Кваліметрична оцінка якості безглютенового хлібаБоровікова, Н. О.; Шаніна, О. М.
2021Підвищення якості та харчової цінності мармеладу желейно-фруктовогоСамохвалова, О. В.; Касабова, К. Р.
2021Використання конструкційно-технологічних прийомів для збільшення механічної міцності склеєних кишкових плівокОнищенко, В. М.; Пак, А. О.; Інжиянц, С. Т.
2021Перспективи використання чуфи (CYPERUS ESCULENTUS) у технології хліба пшеничногоОлійник, С. Г.; Степанькова, Г. В.; Недвіга, С. В.
2021Наукове обгрунтування сумісного використання шротів зародків вівса та плодів шипшини в технології житньо-пшеничного хлібаОлійник, С. Г.; Самохвалова, О. В.
2021Вплив параметрів процесу субкритичної водної екстракції на вилучення білку із соєвого шротуКовальчук, О. В.; Сукманов, В. О.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 285