Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 285
Issue Date | Title | Author(s) |
2021 | Resource-saving feeding technology, milking and manure cleaning at complexes for the production of milk | Kolga, D. F.; Kostsiukevich, S. А.; Nazarou, F. I. |
2021 | Сучасні біотехнологічні методи у тваринництві | Левкін, А. В.; Левкін, Д. А. |
2021 | Factors affecting manure sediment wash | Shved, I. M.; Skorb, I. I.; Gromyko, D. А. |
2021 | Вирощування креветки macrobrachium rosenbergii в промислових умовах | Бондаренко, Л. В.; Слепньов, О. Л. |
2021 | The main direction of silage losses reduction | Kolga, D. F.; Kostsiukevich, S. А.; Nazarou, F. I. |
2021 | Перспективи використання авокадо у технології зефіру | Васильєва, О. О. |
2021 | Аномальний зріст чисельності шкідливих гризунів, як фактор продовольчої небезпеки | Черепньов, І. А.; Вамболь, С. О.; Омельченко, А. І.; Ткаченко, С. О. |
2021 | Використання рослинних добавок в технології пастильних виробів | Артамонова, М. В.; Корабель, О. В. |
2021 | Перспективи використання борошна зеленої гречки у технології хліба пшеничного | Болховітіна, О. І.; Жигир, А. М.; Каменюка, Л. А. |
2021 | Вивчення накопичення поліфенольних сполук в зерні злакових культур під час пророщення | Фоміна, І. М.; Сінєщокова, Д. С. |
2021 | Вплив постійного магнітного поля на стан вологи зерна пшениці під час післязбирального дозрівання | Фоміна, І. М.; Боровікова, Н. О.; Харченко, Ю. В. |
2021 | Використання вторинних продуктів переробки зернових злаків для підвищення якості і покращення властивостей начинок вафельних виробів. | Постнова, О. М. |
2021 | Визначення стадії внесення шротів олійного насіння до технології масляного бісквіту | Шидакова-Каменюка, О. Г.; Разінкіна, М. А. |
2021 | Використання пюре з кизилу в дріжджових виробах | Чоні, І. В.; Рогова, А. Л. |
2021 | Кваліметрична оцінка якості безглютенового хліба | Боровікова, Н. О.; Шаніна, О. М. |
2021 | Підвищення якості та харчової цінності мармеладу желейно-фруктового | Самохвалова, О. В.; Касабова, К. Р. |
2021 | Використання конструкційно-технологічних прийомів для збільшення механічної міцності склеєних кишкових плівок | Онищенко, В. М.; Пак, А. О.; Інжиянц, С. Т. |
2021 | Перспективи використання чуфи (CYPERUS ESCULENTUS) у технології хліба пшеничного | Олійник, С. Г.; Степанькова, Г. В.; Недвіга, С. В. |
2021 | Наукове обгрунтування сумісного використання шротів зародків вівса та плодів шипшини в технології житньо-пшеничного хліба | Олійник, С. Г.; Самохвалова, О. В. |
2021 | Вплив параметрів процесу субкритичної водної екстракції на вилучення білку із соєвого шроту | Ковальчук, О. В.; Сукманов, В. О. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 285