Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/2659
Title: | Наукове обгрунтування сумісного використання шротів зародків вівса та плодів шипшини в технології житньо-пшеничного хліба |
Authors: | Олійник, С. Г. Самохвалова, О. В. |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Олійник С. Г., Самохвалова О. В. Наукове обгрунтування сумісного використання шротів зародків вівса та плодів шипшини в технології житньо-пшеничного хліба. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 416-418 с. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2659 |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
materialy-MNPK_SIAHV_2021-416-418.pdf | 296.96 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.