Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2660
Title: | Перспективи використання чуфи (CYPERUS ESCULENTUS) у технології хліба пшеничного |
Authors: | Олійник, С. Г. Степанькова, Г. В. Недвіга, С. В. |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Олійник С. Г., Степанькова Г. В., Недвіга С. В. Перспективи використання чуфи (CYPERUS ESCULENTUS) у технології хліба пшеничного. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 419-421 с. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2660 |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
materialy-MNPK_SIAHV_2021-419-421.pdf | 316.7 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.