Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2660
Title: Перспективи використання чуфи (CYPERUS ESCULENTUS) у технології хліба пшеничного
Authors: Олійник, С. Г.
Степанькова, Г. В.
Недвіга, С. В.
Issue Date: 2021
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Олійник С. Г., Степанькова Г. В., Недвіга С. В. Перспективи використання чуфи (CYPERUS ESCULENTUS) у технології хліба пшеничного. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 419-421 с.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2660
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-419-421.pdf316.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.