Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2662
Title: | Підвищення якості та харчової цінності мармеладу желейно-фруктового |
Authors: | Самохвалова, О. В. Касабова, К. Р. |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Самохвалова О. В., Касабова К. Р. Підвищення якості та харчової цінності мармеладу желейно-фруктового. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 423-425 с. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2662 |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
materialy-MNPK_SIAHV_2021-423-425.pdf | 294.83 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.