Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2662
Title: Підвищення якості та харчової цінності мармеладу желейно-фруктового
Authors: Самохвалова, О. В.
Касабова, К. Р.
Issue Date: 2021
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Самохвалова О. В., Касабова К. Р. Підвищення якості та харчової цінності мармеладу желейно-фруктового. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 423-425 с.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2662
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-423-425.pdf294.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.