Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2658
Title: Вплив параметрів процесу субкритичної водної екстракції на вилучення білку із соєвого шроту
Authors: Ковальчук, О. В.
Сукманов, В. О.
Issue Date: 2021
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Ковальчук О. В., Сукманов В. О. Вплив параметрів процесу субкритичної водної екстракції на вилучення білку із соєвого шроту. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 413-415 с.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2658
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-413-415.pdf420 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.