Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2658
Title: | Вплив параметрів процесу субкритичної водної екстракції на вилучення білку із соєвого шроту |
Authors: | Ковальчук, О. В. Сукманов, В. О. |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Ковальчук О. В., Сукманов В. О. Вплив параметрів процесу субкритичної водної екстракції на вилучення білку із соєвого шроту. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 413-415 с. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2658 |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
materialy-MNPK_SIAHV_2021-413-415.pdf | 420 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.