Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/2693
Title: Перспективи використання борошна зеленої гречки у технології хліба пшеничного
Authors: Болховітіна, О. І.
Жигир, А. М.
Каменюка, Л. А.
Issue Date: 2021
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Болховітіна О. І., Жигир А. М., Каменюка Л. А. Перспективи використання борошна зеленої гречки у технології хліба пшеничного. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 437-438 с.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2693
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-437-438.pdf326.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.