Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/2693
Title: | Перспективи використання борошна зеленої гречки у технології хліба пшеничного |
Authors: | Болховітіна, О. І. Жигир, А. М. Каменюка, Л. А. |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Болховітіна О. І., Жигир А. М., Каменюка Л. А. Перспективи використання борошна зеленої гречки у технології хліба пшеничного. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 437-438 с. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2693 |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
materialy-MNPK_SIAHV_2021-437-438.pdf | 326.35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.