Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2697
Title: Перспективи використання авокадо у технології зефіру
Authors: Васильєва, О. О.
Issue Date: 2021
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Васильєва О. О. Перспективи використання авокадо у технології зефіру. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 444-447 с.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2697
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-444-447.pdf300.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.