Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/2688
Title: Використання вторинних продуктів переробки зернових злаків для підвищення якості і покращення властивостей начинок вафельних виробів.
Authors: Постнова, О. М.
Issue Date: 2021
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Постнова О. М. Використання вторинних продуктів переробки зернових злаків для підвищення якості і покращення властивостей начинок вафельних виробів. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 431-433 с.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2688
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-431-433.pdf296.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.