Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/2688
Title: | Використання вторинних продуктів переробки зернових злаків для підвищення якості і покращення властивостей начинок вафельних виробів. |
Authors: | Постнова, О. М. |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Постнова О. М. Використання вторинних продуктів переробки зернових злаків для підвищення якості і покращення властивостей начинок вафельних виробів. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 431-433 с. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2688 |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
materialy-MNPK_SIAHV_2021-431-433.pdf | 296.33 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.