Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : [35] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 35
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Особливості визначення теплофізичних показників м’ясних систем під час заморожування-розморожуванняЯнчева, М. О.; Потапов, В. О.; Дроменко, О. Б.
2019Сушіння чорниці в тепломасообмінному модуліЯкушенко, Є. М.
2019Сушіння харчових і зернових продуктів у поличному апараті зваженого шаруЮхименко, М. П.; Рожкова, Л. Г.
2019Вакуумна вібраційна сушарка безперервної діїЧеревко, О. І.; Сардаров, А. М.; Маяк, О. А.; Костенко, С. М.
2019Управління технологічним процесом виробництва кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничногоФедак, Н. В.; Хаустова, Т. М.; Діхтярь, А. М.
2019Дослідження гігроскопічних властивостей нетрадиційних форм пшениці і ячменюСтанкевич, Г. М.; Кац, А. К.; Васильєв, С. В.; Луніна, Л. О.
2019Дослідження гігроскопічних властивостей нетрадиційних форм пшениці і ячменюСтанкевич, Г. М.; Кац, А. К.; Васильєв, С. В.; Луніна, Л. О.
2019Математична модель динаміки безперервного сушіння дисперсних пористих системСорокова, Н. М.; Снєжкін, Ю. Ф.
2019Формування якісних характеристик сушених продуктів рослинного походженняСнєжкін, Ю. Ф.; Шапар, Р. О.; Гусарова, О. В.
2019Інтенсифікація тепломасоперенесення при зневодненні термолабільних матеріалівСнєжкін, Ю. Ф.; Дабіжа, Н. О.; Малащук, Н. С.; Гусарова, О. В.
2019Вивчення тепломасообмінних процесів під час випікання мафінів, збагачених харчовими волокнамиСамохвалова, О. В.; Касабова, К. Р.
2019Розробка промислової сушильної установки і технологічного процесу переробки післяспиртової зернової бардиСабадаш, С. М.
2019Аналіз кінетики хімічних реакцій з метою обгрунтування якості харчових продуктівПотапов, В. О.; Семенюк, Д. П.
2019Дослідження якісних показників процесу відновлення сухого молокаПостнов, Г. М.; Червоний, В. М.
2019Статистична модель випаровування з поверхні рідиниПогожих, М. І.; Торяник, Д. О.
2019Технічне рішення апарата із застосуванням ефекту ІнТМО для сушіння вологої харчової сировиниПогожих, М. І.; Пак, А. О.; Саєнко, С. Ю.; Пак, А. В.
2019Вплив внутрішніх чинників на параметри процесу індукованого тепломасообмінуПогожих, М. І.; Пак, А. О.; Чеканов, М. А.
2019Розвиток наукових основ формування функціонально-технологічних властивостей сушеної харчової продукції для харчових технологійПогожих, М. І.; Неміріч, О. В.
2019Дослідження оптимальних параметрів процесу конвекційного сушіння м’якого тіла молюсків роду AnodontaПогожих, М. І.; Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.
2019Дослідження водоутримуючої здатності білкових композиційних сумішейПетрова, Ж. О.; Слободянюк, К. С.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 35