Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 35
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2019 | Особливості визначення теплофізичних показників м’ясних систем під час заморожування-розморожування | Янчева, М. О.; Потапов, В. О.; Дроменко, О. Б. |
2019 | Сушіння чорниці в тепломасообмінному модулі | Якушенко, Є. М. |
2019 | Сушіння харчових і зернових продуктів у поличному апараті зваженого шару | Юхименко, М. П.; Рожкова, Л. Г. |
2019 | Вакуумна вібраційна сушарка безперервної дії | Черевко, О. І.; Сардаров, А. М.; Маяк, О. А.; Костенко, С. М. |
2019 | Управління технологічним процесом виробництва кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного | Федак, Н. В.; Хаустова, Т. М.; Діхтярь, А. М. |
2019 | Дослідження гігроскопічних властивостей нетрадиційних форм пшениці і ячменю | Станкевич, Г. М.; Кац, А. К.; Васильєв, С. В.; Луніна, Л. О. |
2019 | Дослідження гігроскопічних властивостей нетрадиційних форм пшениці і ячменю | Станкевич, Г. М.; Кац, А. К.; Васильєв, С. В.; Луніна, Л. О. |
2019 | Математична модель динаміки безперервного сушіння дисперсних пористих систем | Сорокова, Н. М.; Снєжкін, Ю. Ф. |
2019 | Формування якісних характеристик сушених продуктів рослинного походження | Снєжкін, Ю. Ф.; Шапар, Р. О.; Гусарова, О. В. |
2019 | Інтенсифікація тепломасоперенесення при зневодненні термолабільних матеріалів | Снєжкін, Ю. Ф.; Дабіжа, Н. О.; Малащук, Н. С.; Гусарова, О. В. |
2019 | Вивчення тепломасообмінних процесів під час випікання мафінів, збагачених харчовими волокнами | Самохвалова, О. В.; Касабова, К. Р. |
2019 | Розробка промислової сушильної установки і технологічного процесу переробки післяспиртової зернової барди | Сабадаш, С. М. |
2019 | Аналіз кінетики хімічних реакцій з метою обгрунтування якості харчових продуктів | Потапов, В. О.; Семенюк, Д. П. |
2019 | Дослідження якісних показників процесу відновлення сухого молока | Постнов, Г. М.; Червоний, В. М. |
2019 | Статистична модель випаровування з поверхні рідини | Погожих, М. І.; Торяник, Д. О. |
2019 | Технічне рішення апарата із застосуванням ефекту ІнТМО для сушіння вологої харчової сировини | Погожих, М. І.; Пак, А. О.; Саєнко, С. Ю.; Пак, А. В. |
2019 | Вплив внутрішніх чинників на параметри процесу індукованого тепломасообміну | Погожих, М. І.; Пак, А. О.; Чеканов, М. А. |
2019 | Розвиток наукових основ формування функціонально-технологічних властивостей сушеної харчової продукції для харчових технологій | Погожих, М. І.; Неміріч, О. В. |
2019 | Дослідження оптимальних параметрів процесу конвекційного сушіння м’якого тіла молюсків роду Anodonta | Погожих, М. І.; Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О. |
2019 | Дослідження водоутримуючої здатності білкових композиційних сумішей | Петрова, Ж. О.; Слободянюк, К. С. |
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 35