Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52729
Title: Формування якісних характеристик сушених продуктів рослинного походження
Authors: Снєжкін, Ю. Ф.
Шапар, Р. О.
Гусарова, О. В.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Снєжкін Ю. Ф., Шапар Р. О., Гусарова О. В. Формування якісних характеристик сушених продуктів рослинного походження. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези VI Всеукр. науково-практ. конфренції, 6−7 червня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 55-56
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52729
ISBN: 978-966-405-481-9
Appears in Collections:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_PROBLEMY ENERHOEFEKTYVNOSTI_19-56-57.pdf148.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.